Aquest setembre s’inicia el projecte “Suma’t a la Vela d’Igualtat”, que es realitzarà a 8 Clubs amb Escola de Creuer del litoral català: CN l’Escala, el GEN Roses, el CV Blanes, el CN El Balís, el CN Arenys, el CV Badalona, el CN Vilanova i el CN Cambrils.

Aquest projecte té per objectiu demostrar que la vela està a l’abast de tots dos gèneres i vol animar a més dones a formar part del món nàutic. Per això, es crearan tripulacions formades per un 50% homes i un 50% dones a bord d’una embarcació col·lectiva on totes i tots assumiran les mateixes feines de manera rotativa. El projecte es dividirà en dues fases:

– Suma’t a la Vela d’Igualtat: Del setembre a l’octubre es realitzarà, de la mà de tècnics i tècniques especialitzats/des, una formació en la modalitat de Creuer de nivell avançat on totes i tots executaran, mitjançant un disc rotatiu de tasques i gèneres, les mateixes funcions dins l’embarcació.

– Navega amb el Sailone: Al novembre, entre els participants es sortejarà una experiència única al novembre a bord del SailOne IMOCA Open 60. Els participants formaran part d’una tripulació mixta que gaudirà d’una travessa de 24 hores.


Aquest és un projecte conjunt de la Federació Catalana de Vela, el SailOne Mundus i la Fundació Catalana de l’Esport i forma part del programa de Vela Social “Vela d’Igualtat” de la Federació.

En breu us informarem de com fer la vostra sol·licitud.

T’hi sumes?

About The Author

Leave Comment